Over ons

Beelden in Beeld is een realisatie van historicus André Bauwens, erfgoeddeskundige Estelle Slegers Helsen en fotografe Evita Hinneman, in opdracht van Stichting Pro-Artes.

André Bauwens (Oostburg, 1953) studeerde geschiedenis aan de universiteit Nijmegen. Hij is sedert 1993 bestuurslid van de Heemkundige Kring West-Zeeuws-Vlaanderen in diverse functies en eindredacteur van het kwartaalblad en de jaarlijkse Bijdragen. Hij publiceert regelmatig over de geschiedenis van zijn streek.

 

 

Estelle Slegers Helsen (Mol, 1965) creëert en organiseert projecten omtrent erfgoed, cultuur en media. Hierbij speelt communicatie een belangrijke rol. In 2010 kwam ze in West-Zeeuws-Vlaanderen wonen om ook daar actief deel te nemen aan het dagelijkse (culturele) leven en zich in die zin ook in te zetten.

 

 

Evita Hinneman (Oostburg, 1992) woont in Den Haag. In 2018 hoopt zij af te studeren aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten. In haar vrij werk probeert zij de vergankelijkheid der dingen vast te leggen in korte (fictieve) verhalen. Zij gebruikt het gevoel van duur binnen film en fotografie om ruimte te bieden voor contemplatie over ons tijdelijk bestaan.